PickleballTaverzo zal op 20 januari 2024 in Zoetermeer gastheer zijn van het allereerste internationale Pickleball toernooi in teamverband in Europa, de JOOLA Sweetlake Pickleball League. Pickleball is een snelgroeiende racketsport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert.

Het evenement, dat zijn inspiratie vindt in het format van de Major League Pickleball (MLP), belooft een opwindende en unieke ervaring te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. De JOOLA Sweetlake Pickleball League brengt een internationaal veld van getalenteerde spelers samen die in teamverband zullen strijden om de titel. Elk team bestaat uit 2 dames en 2 heren en bij elke onderlinge wedstrijd worden minimaal 4 wedstrijden gespeeld, een herendubbel, een damesdubbel en twee mixed dubbels. Bij een 2-2 stand wordt een dreambreaker gespeeld, waarbij alle spelers betrokken worden.
Teams uit verschillende landen zullen strijden om de felbegeerde titel.

Kom kijken

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze sport en willen weten waarom dit in de Verenigde Staten de snelst groeiende sport van het moment is, kunnen het evenement gratis bijwonen. Je kunt genieten van mooie wedstrijden, en de groeiende Pickleball-gemeenschap zal je graag meer vertellen over de sport.
Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Taverzo en JOOLA Pickleball Nederland 
Datum: 20 januari 2024
Locatie: Taverzo | Willem Alexander Plantsoen 4 | Zoetermeer

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-