taverzo2Het tafeltennisteam deBoer Taverzo ontvangt aanstaande zaterdag Fortune Kiev, de zeer sterke ploeg uit Kiev. Wereldtoppers, Vlasov, Pryschpeva en Zhmudenko zullen naar Zoetermeer afreizen en om met Taverzo te strijden om een plek in de kwartfinale van de Europacup.


De winnaars zullen een tegenstander uit de Champions League treffen. De 4e ronde wordt gespeeld met een uit- en thuiswedstrijd. Zaterdag 8 december wordt de eerste wedstrijd thuis gespeeld in de Taverzo tafeltennishal aan het Willem Alexander Plantsoen 4. De toegang is gratis, Taverzo hoopt op veel supporters om de ploeg uit Zoetermeer te steunen.

Voorzitter van Taverzo, Jacob de Boer: “Met dit team zijn we tot gekke dingen in staat en in de Europacup telt elke puntje. Dat blijkt maar weer, als je kijkt naar de resultaten in de 3e ronde. De uitschakeling in Praag lag op de loer bij een 2-1 achterstand en een allesbeslissende 5e game. Als het aankomt op de uitwedstrijd zijn we nog wel voorzichtig. Als het aan mij ligt reist het team alleen naar Kiev af als de komende 2 weken geen nieuwe spanningen in de regio optreden. Supporters raden we sowieso af om mee te reizen.”

ZATERDAG 8 DECEMBER 2018 | ETTU CUP 4e Ronde | THUISWEDSTRIJD TAVERZO
Willem Alexander Plantsoen 4 | Parkeren & Navigatie Clauslaan 2
Toegang gratis, vol=vol, wedstrijd start om 15.00 uur
deBoer Taverzo – Fortune Kiev

-advertenties-

-goede doel-