Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

112 nieuws

Selam (15 jr) vermist

burgernet 2Burgernet laat weten dat sinds woensdag 18 april, de 15 jarige Selam vermist is. Zij is rond 15.00 uur vermist in de omgeving van de Smetanarode in Buytewegh. Heb je informatie over dit meisje, bel dan direct met de politie.

Lees meer: Selam (15 jr) vermist

Brand in AIVD gebouw

aivd 2In het gebouw van de AIVD aan de Europaweg in het Stadscentrum kwam rond 12 uur een brandmelding. De brandweer schaalde al gauw op naar middelbrand en ambtenaren werden geëvacueerd uit het gebouw.

Lees meer: Brand in AIVD gebouw

Brand Savelsbos

savelsbos2Op de zolderverdieping in een woning aan het Savelsbos in Meerzicht heeft er korte tijd een brand gewoed op zondag 15 april. Uit het dakraam kwam rook naar buiten. De ambulance heeft zeker één bewoner naar het ziekenhuis vervoerd vanwege rook inhalatie.

Lees meer: Brand Savelsbos

Sinkhole in Meerzicht

wateroverlastDe politie Zoetermeer maakt melding van een sinkhole die is ontstaan aan het Fivelingo in Meerzicht in de vroege ochtend van zaterdag 14 april. Het gat in de grond is ontstaan door een lekkage aan de waterleiding. Dunea moest hard aan het werk.

Lees meer: Sinkhole in Meerzicht

Agente zit op winkeldief

politie uniform 11Een agente van bureau Zoetermeer zag in haar vrije tijd hoe een winkeldief in het stadshart aan de gang was. De dief wilde ontkomen, maar zij bracht hem naar de grond. Al zittende op de verdachte belde zij haar collega's. De man bleek meer diefstallen op zijn geweten te hebben.

Lees meer: Agente zit op winkeldief

Verkeerscontrole Zoetermeer

Politiecontrole

De politie heeft op woensdag 4 april verschillende verkeerscontroles uitgevoerd. Op twee plaatsen werd de snelheid gemeten en aan de Van Der Hagenstraat werd een algemene verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn verschillende overtredingen gesignaleerd.

Lees meer: Verkeerscontrole Zoetermeer

Botsing met geparkeerde auto

ongevalEen auto stond vrijdag 30 maart half geparkeerd in de berm op de Aziëweg. Een bestuurder die kwam aanrijden had dit niet in de gaten en klapte er op. Omdat het verkeer via het fietspad omgeleid moest worden, heeft de politie veel mankracht ingezet.

Lees meer: Botsing met geparkeerde auto

Kop-staart Franklinstraat

franklinstr 1

Bij het afremmen voor de rotonde is op de Franklinstraat een bestuurder van achter aangereden. Deze kop-staart botsing gebeurde op donderdag 29 maart in de namiddag. De politie sloot één weghelft af om het slachtoffer op een veilige manier hulp te kunnen verlenen.

Lees meer: Kop-staart Franklinstraat

-advertenties-

-goede doel-