Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

112 nieuws

RandstadRail stil door slingers

jumboslierten6Tijdens de opening van een supermarkt op woensdag 14 februari in Buytenwegh, werden er confetti slingers afgeschoten. Deze kwamen door de wind terecht in de bovenleiding van de RandstadRail. De slierten wonden zich om de bovenleiding en legde zo het verkeer stil.

Lees meer: RandstadRail stil door slingers

Paal uit de grond gereden

palmelaan1Een automobilist heeft een lantarenpaal op de Olaf Palmelaan uit de grond gereden en is daarna doorgereden. De paal is meters verderop teruggevonden. Deze aanrijding heeft plaatsgevonden op zondag 11 februari en de politie zoekt getuigen van dit incident.

Lees meer: Paal uit de grond gereden

Inbrekers 13 en 15 jaar op heterdaad

politie uniform 3Een man was zaterdagavond 3 februari bezig aan een ommetje met zijn hond, toen hij glasgerinkel hoorde bij een woning aan de Palestrinarode. In een achtertuin van een woning zag jij twee jongens staan en sprak ze aan. Zij kozen het hazenpad, maar de man wist één van hen in de kraag te vatten.

Lees meer: Inbrekers 13 en 15 jaar op heterdaad

Meisje gewond na aanrijding

vissendreef 5Een meisje is vrijdag 2 februari aangereden door een auto op de Vissendreef in Seghwaert. Zij kwam bij de aanrijding op de voorruit terecht, waarna zij achter de auto terecht kwam. De traumahelikopter werd geroepen en kon landen op een veldje bij de Rietvoornsloot.

Lees meer: Meisje gewond na aanrijding

Dievegges 130 telefoons gepakt

mobieltjesTwee vrouwen van 30 jaar zijn door de politie opgepakt op verdenking van een inbraak in Zoetermeer eind vorig jaar. Op maandag 29 januari zijn de vrouwen uit de Haagse regio opgepakt. Zij worden verdacht van de diefstal van 130 telefoons.

Lees meer: Dievegges 130 telefoons gepakt

Auto op z'n dak

autokopHet is niet precies duidelijk waarom een auto over de kop is geslagen op de N470 op maandagavond 29 januari. Rond 22.30 uur zagen voorbijgangers de auto op zijn kop liggen en zijn meteen te hulp geschoten. Ook werd meteen 112 gebeld. Het Traumateam werd opgeroepen. 

Lees meer: Auto op z'n dak

A12 afgesloten na groot ongeluk

aanrijding a12Op de A12 richting Utrecht, vlak voor de afrit Zoetermeer Centrum vond rond half 1 een groot ongeluk plaats met meerdere voertuigen. Bij het ongeluk waren vier personenauto’s en een vrachtwagen betrokken. De snelweg richting Utrecht werd geheel afgesloten, mensen wordt aangeraden via Rotterdam of Leiden te reizen.

Lees meer: A12 afgesloten na groot ongeluk

-advertenties-

-goede doel-