LHN 02

Dinsdagavond presenteerde de fractie van de Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) de verkiezingslijst. Als lijsttrekker is Hilbrand Nawijn zelf aangewezen. Runner-up is de huidige wethouder Jeugd en Sportbeleid, Mariëtte van Leeuwen.

LHN 01De Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) prijst zich gelukkig een lokale partij te zijn en zich daardoor niet de wet te laten voorschrijven door Den Haag. De LHN kan vrij van Den Haag politiek bedrijven. Vooral politiek die goed is voor de inwoners van Zoetermeer. De LHN heeft zich voor de inwoners van Zoetermeer ingezet op veel onderwerpen, waaronder ouderen, veiligheid, sport en jeugd.

De afgelopen vier jaren heeft de LHN deel uitgemaakt van het College van Burgemeester en Wethouders. Met Mariëtte van Leeuwen, een uitstekende wethouder, heeft de partij invloed kunnen uitoefenen op het gemeentelijk beleid.

De LHN gaat fris en vernieuwd de komende gemeenteraadsverkiezingen in. Behalve de verkiezingslijst heeft de LHN ook haar complete verkiezingsprogramma bekend gemaakt alsmede de nieuwe leus (Totaal Lokaal) en een nieuw logo. Om met de woorden van Hilbrand Nawijn te spreken: “De LHN gaat vol vertrouwen de verkiezingen in”.

 

Kijk voor meer Politiek nieuws: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-