Projectenmarkt Toekomst van Zoetermeer

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op september 27, 16:00
Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo

stadshart overzichtOntdek op vrijdag 27 september op de projectenmarkt bij de Pop-Up Expo (Stadhuisplein 21) hoe de gemeente werkt aan de toekomst van Zoetermeer. Ervaar wat er in Zoetermeer gebeurt om ervoor te zorgen dat de stad dé plek blijft om fijn te wonen, recreëren, werken en ondernemen.

Tijdens de projectenmarkt gaan de medewerkers van de gemeente graag met u in gesprek over waar zij in uw wijk mee bezig zijn, zoals over plannen voor woningbouw, het verbeteren van zorg en hoe u kunt meepraten over de veranderingen in de stad (participatie). De projectenmarkt wordt georganiseerd op vrijdag 27 september tussen 16.00 en 20.00 uur bij de Pop-Up Expo in het voormalige pand van Happy Italy aan het Stadhuisplein 21.

Wat komt u tegen op de projectenmarkt

Hoe staat het met de bouwplannen voor de Entree. Wat verandert er in de binnenstad, waar zijn de plannen voor de woningbouw in de andere wijken in de stad en hoe werkt de gemeente Zoetermeer aan het onderhoud van de stad? SnowWorld, Edisonpark, Flexwonen Ruimtebaan, de Gebiedsvisie Vernèdepark, Monuta zijn voorbeelden van projecten waar u meer over te weten kunt komen. Maar ook voor informatie en vragen over de vernieuwing van de ZoetermeerPas kunt u langskomen.

Virtual Reality

Zet een Virtual Reality-bril op en maak een virtuele wandeling door de onderwijslabs van het Dutch Innovation Park. Of loop door het nieuwe plan voor de Nederlandlaan in het Stadshart.

Stadsbouwmeester

Ontmoet de stadsbouwmeester van de gemeente Zoetermeer. Waar let een stadsbouwmeester op? Wilt u weten of uw bouwplannen voldoen aan het welstandsbeleid? Vraag het de stadsbouwmeester.

Participatie

Medewerkers van de afdeling Communicatie van de gemeente Zoetermeer gaan graag met u in gesprek over hoe u kunt meepraten over veranderingen in uw wijk. Wat zijn uw ervaringen met participatie en heeft u suggesties wat er anders zou kunnen?

Kinderen bouwen aan Zoetermeer

En neem vooral ook uw kinderen mee. Zij kunnen met zand en kleurplaten laten zien hoe zij bouwen aan de toekomst van Zoetermeer. Er is een leuke knutseltafel waar zij lekker hun gang kunnen gaan.

Hapje en drankje

Misschien combineert u het bezoek aan de projectenmarkt met een bezoekje aan de koopavond in het Stadshart? In de Pop-Up Expo aan het Stadhuisplein staan drankjes en knabbels klaar. Rond 17.00 uur is er soep met broodjes en wraps.

-advertenties-

-goede doel-