Stichting DuurSamen organiseert MeerZoeterMeer

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op oktober 19, 11:00
Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo

Stichting DuurSamen Zoetermeer organiseert op zaterdag 19 oktober 2024 het evenement MeerZoeterMeer in het Bibliotheek-Forum van Zoetermeer. Het evenement staat volledig in het teken van de gezonde, sociale en duurzame toekomst van de stad.

MeerZoeterMeer biedt een unieke kans om te leren, mee te denken en samen te bouwen aan de toekomst van Zoetermeer. Het evenement is gratis toegankelijk en richt zich op alle inwoners van Zoetermeer die geïnteresseerd zijn in een gezonde, sociale en duurzame stad. Er is een veelzijdig programma voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen zich laten inspireren op de inspiratiemarkt, waar lokale ondernemers en organisaties hun initiatieven presenteren en praktische tips geven om zelf aan de slag te gaan in hun eigen leefomgeving. Daarnaast zijn er lezingen en workshops over thema's zoals lokaal voedsel, compassie, de Zoetermeerder, gezonde verstedelijking en meer. Voor kinderen zijn er leuke en leerzame activiteiten, zodat het een evenement is voor het hele gezin. Op mzm.duursamenzoetermeer.nl is het volledige programma te vinden.

Openingshandeling door gedeputeerde

De officiële opening van MeerZoeterMeer vindt plaats om 11.00 uur en zal worden verricht door gedeputeerde Mariëtte van Leeuwen (Gezond & Veilig, provincie Zuid-Holland).

Presentatie van inspiratiedocument

Een van de hoogtepunten van de dag is de overhandiging van het inspiratiedocument aan de bestuurders van Zoetermeer en de provincie Zuid-Holland. Dit document is opgesteld door stadmakers en bevat inzichten en ideeën over de ruimtelijke ontwikkeling van de stad. Het vormt een uitnodiging tot dialoog tussen inwoners, gemeentebestuurders en de provincie over de uitdagingen en kansen voor een duurzame toekomst.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 19 oktober 2024
Tijd: 11.00 – 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek-Forum, Stadhuisplein 1, Zoetermeer
Toegang: gratis

-advertenties-

-goede doel-