Vijftig tinten grijsOp zondagmiddag 21 juli zijn tussen 12 en 16 uur weer beelden en schilderijen te zien in de stadsbeeldentuin Gonzagaruimte 35 in Noordhove. Dit is gratis toegankelijk, u kunt gewoon binnenlopen. De ingang is bij de tuin, met de vlinder op de deur.

Er zijn in huis en tuin rond de 75 beelden, mozaïek werken en schilderijen te bezichtigen. De beelden staan en hangen voor een groot deel in de weelderige groene tuin. Thema’s zijn vaak de menselijke emoties, natuur en de combinatie van dier en mens in de meest brede zin. In de huiskamer en de vitrinekast zijn de wat kleinere beelden en schilderijen bekijken. De olieverfschilderijen hebben vooral natuur en dier als onderwerp. U kunt binnen of buiten op uw gemak even een gratis kopje koffie of thee drinken.

Op deze middag zijn ook biologische ingemaakte producten te koop. Er is dus voor ieder wat te zien en te ontdekken. Mocht u op deze middag niet kunnen dan is het ook mogelijk een andere afspraak te maken. U bent van harte welkom op deze gezellige zondagmiddag. Verdere informatie is te vinden op www.beeldentuinatalanta.exto.nl en een uitgebreid interview van Zoetermeer Actief.

Foto: Vijftig tinten grijs. keramiek.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-