Voor de tweede editie Gluren bij de Buren Zoetermeer zoekt Floravontuur Promotie woonkamers en artiesten. Na een uiterst succesvolle eerste editie op 27 november 2016, vindt op zondag 2 april 2017 alweer de tweede editie van Gluren bij de Buren plaats in Zoetermeer.

Dit woonkamerfestival heeft zich met 45 optredens in 15 woonkamers in en rondom de wijken Dorp en Centrum meteen goed op de kaart gezet. Organisator Floravontuur streeft op 2 april naar 120 optredens in 40 woonkamers verspreid over alle wijken van Zoetermeer.

IMG 4850Optredens

Met Gluren bij de Buren kunnen inwoners van Zoetermeer verschillende optredens van o.a. Zoetermeerse (amateur) kunstenaars bijwonen in de woonkamers van straat-, wijk- of stadsgenoten. Hierbij dient het vloerkleed als podium en de bank als tribune. Het concept is simpel: In de woonkamer vindt tussen 13:00 en 18:00 uur driemaal een optreden plaats van een artiest. De woonkamer is vrij en gratis toegankelijk voor publiek en de gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de bezoekers zich thuis voelen.

 

Gezocht

Voor Gluren bij de buren is de organisatie weer op zoek naar artiesten en woonkamers die een rol willen betekenen binnen het succesconcept. Heeft u een woonruimte die u openbaar wilt stellen? Alles kan, alles mag! Het is de ambitie om in elke wijk verschillende woonkamers te vinden die op 2 april 2017 hun huis veranderen tot incidenteel poppodium. Naast woonkamers is Gluren bij de Buren ook weer op zoek naar artiesten uit Zoetermeer die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Niks is te gek.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer/  en is mogelijk tot en met uiterlijk 5 februari 2017. 

-advertenties-

-goede doel-