recruitersDat verenigingen hun bestaansrecht ontlenen door de inzet van vrijwilligers is geen geheim. Helaas is door de hectiek van alle dag het niet gemakkelijk voor deze verenigingen om voldoende vrijwilligers te vinden. Zo ook SV DSO in Zoetermeer. Vijf studenten aan de Hogeschool voor Recruitment brengen hier als het aan hen ligt verandering in. Zij kregen vanuit hun opleiding de opdracht mee om een vereniging vrijwillig te helpen bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. De keuze voor DSO was snel gemaakt.


"Mijn zoon Ruben speelt in de C3 en ik heb het zelf altijd leuk gevonden om zijn team te helpen bij het vinden van sponsoren en organiseren van leuke activiteiten", zegt Nicole de Laender, zelf zelfstandig recruiter. Nancy Mulder, recruiter bij Ministerie van BZK vult aan: 'Tijdens het intake gesprek met Ilse Huurman, secretaris, werd mij duidelijk dat DSO eigenlijk gewoon een bedrijf is waar ongelofelijk veel werk wordt verzet door meer dan 300 vrijwilligers. Daar moeten we met z’n allen toch ontzettend trots op zijn en zorgen dat dit altijd voortgezet kan worden."
De afgelopen paar weken hebben de coördinatoren van de onderhoudscommissie, scheidsrechters, de communicatie en de commissieleden met elkaar gesproken om de nieuwe vacatures voor vrijwilligers goed op te zetten. De nieuwe vacatures staan op de site, www.svdso.nl .

Ben jij op zoek naar een leuke bezigheid bij een gezellige club? Met 3uurtjes per week heb je er zomaar een nieuwe hobby bij. Maar je helpt DSO al door bijvoorbeeld 1x per maand een paar uur te helpen. Vele handen maken tenslotte licht werk. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-