Handbal - Handbalvereniging Gemini heeft een nieuw bestuur. Ab Toet en Nikolai van Teijlingen zijn in de ledenvergadering gekozen om de club aan te sturen. De dames zijn gepromoveerd naar de 1e divisie en de heren spelen in de 2e. De club is blij met het nieuwe bestuur die zowel de topsport als de breedtesport gaat ondersteunen.


GeminiAb Toet en Nikolai van Teijlingen zijn tijdens de algemene ledenvergadering van handbalvereniging sv Gemini in Zoetermeer tot respectievelijk nieuwe voorzitter en penningmeester gekozen. Zij volgen hiermee Kees Raateland en Hans van der Stap op, die al eerder hadden aangegeven dit stokje aan een ander te willen overdragen. Hans van der Stap blijft echter wel bestuurslid, hij zal vanaf nu voor het technische beleid van de vereniging verantwoordelijk zijn.


Van Teijlingen (29) is sinds de oprichting van sv Gemini lid van de vereniging. Hij is nog steeds actief lid bij de herenselectie en na diverse vrijwilligerstaken binnen de vereniging te hebben uitgevoerd, is hij gevraagd om in het nieuwe bestuur zitting te nemen.


Toet (45) is sinds enige tijd actief binnen de Zoetermeerse handbalvereniging. Hij is op 30 mei 2016, tijdens de Algemene Leden Vergadering, unaniem gekozen tot voorzitter.
Tezamen met de andere als bestuurslid gekozen leden heeft sv Gemini hiermee opnieuw een sterk bestuur dat de vereniging de komende jaren zal gaan leiden.


Sv Gemini is - met ruim 250 leden - al jaren actief in Zoetermeer. De vereniging speelt zowel dames- als herenhandbal voor alle leeftijden. De damesselectie is met ingang van seizoen 2016-2017 gepromoveerd naar de 1e divisie. De herenselectie zal ook in seizoen 2016-2017 in de 2e divisie actief zijn. Sv Gemini staat voor plezier en sport, met een grote hoeveelheid activiteiten naast het handbal.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-