sv oosterheemAfgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen FC Rijnland in de 4de klasse A. Bij winst zou SVO weer zicht krijgen op de subtop.

SVO begon de wedstrijd sterk en kreeg in de beginfase de nodige kansen. Helaas was de defensie van SVO nog niet helemaal wakker waardoor Rijnland in de 17de minuut simpel op 0-1 voorsprong kon komen. SVO werd vanaf dat moment alleen maar zwakker en in de 34ste minuut wist FC Rijnland verdiend de score te verdubbelen. Ruststand : 0-2.

Na rust probeerde SVO nog wel wat en aanvoerder Jasper van Vliegen wist dan ook in de 57ste minuut de 1-2 aan te tekenen, maar veel stelde het spel van SVO niet meer voor. Toen FC Rijnland ook nog in de 66ste minuut de 1-3 maakte was het verzet van SVO gebroken en bloedde de wedstrijd dood. De eindstand bleef dan ook 1-3 in het voordeel van FC Rijnland.

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Oestgeest voor SVO.

Opstelling van trainer Fred van Dokkum: Tim Wigchers, Walter van Ettinger, Michel Drenth, Wouter Stuurman, Rick Prins, Michael Jongejan, Jasper van Vliegen, Dave Elderhorst, Timothy van leeuwen, Melvin Sie en Jeffrey van Dokkum.