summerparty De 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop die op 20 en 21 mei werd gehouden heeft een bedrag van 95.881 euro opgebracht. Met de SamenLoop Summerparty op zondag 25 juni bij 1892 Eten &Drinken hoopt de organisatie de opbrengst te verhogen naar 100.000 euro.

Tijdens het SamenLoop weekend op en rond de atletiekbaan van Ilion wisselden een lach en een traan elkaar af. Bij de openings- en kaarsen- en sluitingsceremonie voerden gedenken en herdenken de boventoon. Bovenal werd tijdens de 24 uur het leven gevierd met de KinderLoop, optredens, muziek, kraampjes, eten en drinken.

 

Het leven vieren

samenloop 1Met de SamenLoop Summerparty zet de organisatie het thema ‘het leven vieren’ voort op zondagmiddag en –avond 25 juni. Voor jong en oud begint de feestmiddag en –avond met medewerking van Party Band Pagaja om 15.00 uur bij 1892 Eten &Drinken in de Dorpsstraat. Tijdens het feest worden ook bijzondere beelden getoond van de SamenLoop. Speciaal voor kinderen is er een entertainmentruimte. Tickets zijn verkrijgbaar voor 15 euro per persoon (inclusief welkomstdrankje en hapjes). Kids Summerparty tickets kosten 10 euro per kind (inclusief entertainment en kindermenu). Na afloop wordt er een Shared Dining menu voor 15 euro per persoon aangeboden (exclusief nagerecht en drankjes). Met de opbrengst van de SummerParty en Shared Dining hoopt de organisatie 100.000 euro over te kunnen dragen aan KWF Kankerbestrijding voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Tickets zijn te bestellen via het bestelformulier op samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/zoetermeer/

-advertenties-

-goede doel-