In de Nationale Museumweek van 9 t/m 15 april krijg iedereen € 1,00 korting op de entree van het Stadsmuseum in Zoetermeer. Een kaartje voor de tentoonstelling ‘Typisch Nederlands/Typically Dutch?’ kost dan nog maar € 2,00. Museumkaart-houders en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

In de tentoonstelling ‘Typisch Nederlands/Typically Dutch?’ brengt het Stadsmuseum Zoetermeer Nederlandse gewoonten en eigenaardigheden in beeld, maar dan gezien door andere ogen. Enthousiaste fotografen met een niet-Nederlandse afkomst zijn aan de slag gegaan met de vraag: wat is typisch Nederlands? De tentoonstelling geeft een bijzonder beeld van onze Nederlandse cultuur en de culturele achtergrond van de fotografen.

Enjoy your meal E. Grashchenkova

Meet your match

Op vrijdag 13 april is er van 18:30 – 21:30 een speciale Meet your match-avond voor Museumkaarthouders. Ontmoet op deze avond mede-Museumkaarthouders in de Schatkamer van ons museum of in de tentoonstelling ‘Typisch Nederlands/Typically Dutch?’ Het museum zorgt voor een mooie mix van museumschatten en een drankje en een hapje. Creatief schrijfster Janny van Maldegem schrijft op verzoek een persoonlijk naamdicht. Deze avond is voor Museumkaarthouders gratis! 

Niet Museumkaarthouders zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen voor het programma (inclusief entree, drankje en hapje) slechts € 5,00. Kaartjes zijn op de avond zelf te koop in het museum.

 

 

Op de foto: ‘Enjoy your meal’ door: E. Grashchenkova

-advertenties-

-goede doel-