De HalloweenWalk bracht de meest uiteenlopende monsters en geesten naar het Stadshart. Tussen de zombies door dook Johnny Depp op als Pirate of the Caribbean. Verder op stond Dumbledoor met een aantal studenten. In Haunted Park leek je omringd door zombies en geesten.

 DSC 4527 071 DSC 4521 065 
 Best wel eng  Monsters met charme

 

Er was voor ieder wat wils tijdens de 2018 editie van de HalloweenWalk. Van Spook circus tot Haunted Park. Van een galgen act tot de grote tovenaar uit Harry Potter, professor Dumbledoor. Midden in het Stadshart was de boot van Jack Sparrow, waar acteur Johnny Depp uitstapte. Meteen werd hij geïnterviewd door de NOS en werd hij omringd door fans. "Is dat de echte Jack", vroeg een jongetje aan zijn moeder. Zij twijfelde, maar kijk eens goed naar de foto en oordeel zelf.

 

 

 DSC 4577 121
 Foto: Mark Neijssel

 

Het publiek kon langs 13 scare zones lopen met namen als Monster zone en Zombnies night out. Elke zone gaf een heel eigen thema en dat maakte de Walk erg afwisselend.

Ondanks dat er af-en-toe een buitje viel, werd de HalloweenWalk druk bezocht. Vooral bij Haunted Park was de wachttijd soms meer dan 20 minuten. Dit blijft een populair onderdeel van 'De Walk'. 

Naast vele acteurs die er namens de organisatie stonden, waren er ook veel 'engerds' uit eigen beweging naar de HalloweenWalk gekomen om mensen de stuipen op het lijf te jagen.  

 

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2018/Halloween-Walk-Zoetermeer/

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-