20180126 122477Van maandag 23 april tot en met donderdag 3 mei kun je meivakantie vieren in de Bibliotheek Zoetermeer! Zo is er een speciale Minecraft-dag en kun je je een dagdeel onderdompelen in de wereld van Harry Potter. Kom in de vakantie dus langs bij het nieuwe Forum!

Alle activiteiten - behalve de activiteiten van het E-Lab – zijn gratis te bezoeken en vinden allemaal plaats in het Forum op Stadhuisplein 1.

Minecraft-dag – 24 april

Het is bijna Koningsdag! Heb je altijd al een kasteel voor onze Koning Willem Alexander willen ontwerpen? Of wil je graag voor jezelf een prachtig paleis bouwen? Geef je op voor de speciale Minecraft-dag! Op dinsdag 24 april is er een Minecraft-competitie. Er is in de ochtend een groep van 10:00 tot 12:00 en in de middag een groep van 13:00 tot 15:00. Er is plaats voor 10 kinderen per groep, dus meld je snel aan! Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met je naam, leeftijd en of je graag in de ochtend- of middaggroep geplaatst wil worden. Deelname is gratis. Sluit vervolgens aan bij een workshop Minecraft 3D printen in het E-lab. Ook hiervoor is er een ochtend- en een middaggroep van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur.

Kosten voor het E-Lab bedragen E10-, materialen inbegrepen.

 

Prinsjes en Prinsesjes-dag – 26 april

Altijd al als prins of prinses door het leven willen gaan? Kom op prinsen- en prinsessentraining. Op het Forum wordt  voorgelezen uit de mooiste sprookjes en andere boeken over koninkrijken, je kunt je eigen kroontje knutselen of sluit aan bij een workshop in het E-Lab en teken je eigen kroon met de 3D-pen. Er is vrije inloop vanaf 13:00 tot 16:00 uur.

Aanmelden is niet nodig. Kosten voor het E-Lab bedragen E2,- materialen inbegrepen.

 

Mees Kees filmdag – 30 april

Kom van 13:00 tot 16:00 uur op bezoek in de Bieb Bios! Deze middag kun je de film Mees Kees kijken met allerlei heerlijke soorten popcorn. Aanmelden is niet nodig.

 

Harry Potter dag – 3 mei

Tijdens de speciale Harry Potter-dag wordt voorgelezen, kijk  je een stukje van de eerste film en vervolgens kunnen kinderen een les toverdrankjes maken volgen. Of doe de sorteerhoedtest, snoep van Smekkies in alle smaken, knutsel een toverstaf en ga op zoek naar de Gouden Snaai… Dompel je van 13:00 tot 16:00 uur onder in de wereld van Harry Potter! Aanmelden is niet nodig.

-advertenties-

-goede doel-