20180117 121931De Albert Heijn in Meerzicht heeft de opbrengst van de emballagebus van december geschonken  aan Zoetermeer Actief, zij steunen hiermee de wijkpagina in Meerzicht. Supermarktmanager Leo van der Meer van Albert Heijn Meerzicht heeft hart voor de wijk en steunt graag lokale initiatieven in Meerzicht. Klanten van de supermarkt konden hun bonnetje met statiegeld van de lege flessen doneren in de emballagebus, die elke maand een ander goed doel steunt.

De afgelopen maanden was het goede doel de wijkpagina Meerzicht op Zoetermeer Actief, een mooi initiatief volgens Leo van der Meer, wat bijdraagt aan een mooie en gezellige wijk. Afgelopen week ontvingen Mark Neijssel en Marja de Laaf van Stichting Rond Zoetermeer Actief de opbrengst van de bus uit handen van Nicol Conte, teamleider verkoopafdeling. Mark: "We zijn heel blij met de steun van de Albert Heijn voor onze wijkpagina! Met dit geld kunnen we weer meer vrijwilligers opleiden en begeleiden om het nieuws uit hun eigen wijk op de site te brengen!".

Marja de Laaf is coördinator voor de wijk Meerzicht en is hard op zoek naar meer vrijwilligers om het nieuws in de wijk te verslaan. Zowel fotografen als mensen die het leuk vinden een stukje te schrijven zijn van harte welkom! De vrijwilligers gaan bijvoorbeeld naar evenementen in de wijk, zoals een braderie in het winkelcentrum, het schapen scheren op de kinderboerderij en nog vele andere leuke activiteiten.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

Meerzicht: www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk/meerzicht

-advertenties-

-goede doel-