DW2018 posterHet weekend van zaterdagavond 13 en zondag 14 oktober organiseert de Nederlands/Belgische fanclub ‘The World of John Denver’ haar jaarlijkse Denver Weekend bij ‘De Waterlelie’ in Rokkeveen.

20180929 133376Het historisch festival begon dit jaar al op vrijdag met een speciaal diner en twee uitvoeringen van de musical 'De Slag bij Zoetermeer'. Het hele weekend profiteerde het festival volop van het prachtige zonnige weer en liet weer vele bezoekers genieten van historie en activiteiten.

AanzoekDuane 1Zoetermeerder Duane Ruijtenbeek kwam na afloop van de riddershow op het Historisch festival aanrijden op een wit paard. Deze prins stapt af en vraagt zijn Hailey naar voren. Ze hebben elkaar, een prachtige dochter en een huis. "Wil jij met mij trouwen", vroeg de prins.

wandeling geuzenOp 3 oktober is het precies 444 jaar geleden dat de watergeuzen het beleg van Leiden braken en de uitgehongerde Leidenaren weer eens goed konden eten. De gidsen van Gilde stadsgidsen Zoetermeer vertellen u tijdens een historische wandeling alles over de historische slag bij Zoetermeer.

ElitaSpaDe grootste privé spa van Nederland, Elita Spa, is op zaterdag 29 september officieel geopend voor genodigden. Deze privé spa bevat 3 luxe units, waar vanaf 4 oktober gebruik van gemaakt kan worden. Even je eigen sauna en bad met vrienden en familie in de Dorpsstraat.

toekomst zoetermeerMet het motto Mijn stad, mijn toekomst start de gemeente binnenkort met ronde 2 van de samenspraak over de schaalsprong. 500 willekeurige Zoetermeerders zijn al uitgenodigd om mee te praten, maar je kunt je ook zelf aanmelden.

bevrijdingsfestival3Zoetermeer bruist! Er zijn vele grote en kleine evenementen in onze stad: het hele jaar door. Wij houden voor u voortdurend bij waar iets te beleven valt. Bezoek maar eens: Evenementen nu.

20180925 sloopflat GVW 9611 X3De sloop van de Jan van Beierenflat in Palenstein gaat hard. Lange tijd is er vooral 'binnenshuis' gewerkt aan de sloop, nu is ook aan de buitenkant van de flat de afbraak duidelijk zichtbaar.

Echtpaar Hermans Flierhuis 65 jaar 300dpi 0029Burgemeester Aptroot bracht een bezoek aan het echtpaar Hermans-Flierhuis ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijksjubileum.

IMG 8611Wethouder Robin Paalvast gaf woensdag 26 september het officiële startsein voor de realisatie van Palenstein vlek B. Dit deed hij in het bijzijn van de kopers en direct betrokkenen. Na de sloop van de eerste flats in Palenstein kan nu worden begonnen aan de opbouw.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-